KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI (KVKK) DANIŞMANLIĞI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI (KVKK) NEDİR?

Kişisel verilerin korunması, kişisel verilerin işlenmesinin disiplin altına alınması ile temel hak ve özgürlüklerin korunmasıdır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu adı ile 18 Ocak 2016 tarihinde TBMM Başkanlığına sevkedilmiş, 24 Mart 2016 tarihinde TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilerek kanunlaşmış ve 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

  • KVKK uyum ekibinin uzmanlığı ile hızlı ve güvenilir şekilde kendi KVKK Uyum sürecinizi başlatabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI (KVKK) DANIŞMANLIĞINDA NELER YAPIYORUZ?

VERBİS ENVANTERİ: Kişisel veri envanterinizden entegre olarak otomatik üretilen VERBİS Envanterini indirip bildiriminizi yapabilirsiniz.

AYDINLATMA METİNLERİ: İlgili kişi ve süreç bazında otomatik üretilen aydınlatma metinleri kullanıma hazırdır.

AÇIK RIZA METİNLERİ: Açık rızaya dayanılan veri işleme süreçleriniz için oluşturulan açık rıza metinlerinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

POLİTİKALAR: Oluşturulan imha politikası, imha tutanakları, gizlilik politikaları istediğiniz zaman hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

ENTEGRE ve GÜNCEL: Aydınlatma, açık rıza ve imha politikası gibi zorunlu dokümanlarınız envantere entegre ve mevzuat değişikliklerine göre her an günceldir.

AÇIK RIZA YÖNETİMİ: Çalışanlarınızdan, müşterilerinizden aldığınız açıkrızaları ispatlanabilir şekilde saklayabilirsiniz.

ŞİKAYET TAKİBİ: Size ulaşan ilgili kişi başvurularını, süreleri kaçırmadan yönetebilirsiniz.

EĞİTİMLER: Çalışanlarınızın KVKK konusundaki farkındalığını sürekli güncel tutmak için herkesin anlayacağı seviyedeki eğitim içeriğimizi kullanabilirsiniz.

BOŞLUK ANALİZİ ve AKSİYON ÖNERİSİ: KVKK uzmanı ekibinin tecrübesi ile oluşturulan, idari ve teknik çözüm önerisi firmanızın iç dinamiklerine göre sizler için hazırlanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI (KVKK) NE TÜR AVANTAJLAR İÇERIR?

  • Süreçlerin kanuna uyumlu hale getirilmesi ve ceza/yaptırım riskininen aza indirilmesi
  • İdari ve Teknik tarafta güvenlik önlemleri ve tedbirlerin alınmasının sağlanması
  • Konuyla ilgili farkındalık ve sürdürülebilirliğin sağlanması

Detaylar için aramaktan çekinmeyiniz.

0312 550 50 50 – 212 573 01 01

4m@4m.com.tr

Referanslarımız

Daha fazlasını yükle


Aşağıdaki formu doldurun veya bizi arayın,
ÜCRETSİZ ön danışmanlık hizmetimizden faydalanın

Sayın Himmet Öztürk; Teşekkür ederiz.
Uzmanlarımız sizinle temasa geçecektir.