Sizi bilgilendirmek için Hızlı Destek formumuzu doldurun

Yabancı personel Çalışma izni için ilk müracaatımızı süresiz yapabilir miyiz?

Yabancı personel çalışma izni ilk başvurularında 1(bir) yıllık yabancı personel çalışma izni onaylanır.

Süresiz Yabancı Personel Çalışma İzni alabilmek için Türkiye’de en az “sekiz yıl” kanuni ve kesintisiz ikamet eden veya toplam “sekiz yıllık” kanuni çalışması olan yabancılara; İş piyasasındaki durum ve çalışma hayatındaki gelişmeler dikkate alınarak Süresiz Yabancı Personel Çalışma İzni verilebilmektedir.